Ny frisyr på nolltid

Det är en helt ny version av mig själv som nu sitter här och skriver. Jag har blivit långhårig! I flera månader har jag funderat på vad jag ska göra med mitt halvlånga, trista hår. Att klippa det kändes inte som ett alternativ eftersom jag helst av allt ville ha långt hår. Tyvärr tar det ju sin tid att vänta på att håret ska växa ut av sig själv.

En kollega, som för övrigt alltid ser ut som om hon precis klivit ut från frisörsalongen, tipsade mig om en helt otroligt bra sida på nätet. Jag som alltid trott att hon haft ett så naturligt vackert och tjockt hårsvall, fick då reda på att hon köper löshår online som hon enkelt sätter i själv.

Det här blev jag givetvis nyfiken på. Jag trodde att löshår var något svårt, som mest syns på röda mattan och hos de som har stora plånböcker, men så fel jag hade. På sidan www.loshar-online.se fick jag lära mig att löshår kommer i många olika kvaliteter och prisklasser. Dessutom är det inga svårigheter att vara långhårig bara för en dag, om man så önskar.

Löshår-online har massor av bra fakta och information om löshår. Där finns till och med instruktionsfilmer som visar hur man sätter i sitt löshår. Med skötselråd, tillbehör och löshår i alla möjliga färger var det lätt att bli sittande ett bra tag och drömma.

Jag bestämde mig först och främst för att färga mitt trista blonda hår till en härlig chokladbrun ton. Sedan vara det bara att vänta på att mitt nya hår skulle landa i postlådan. Som tur var gick det snabbt! Jag valde clip-on-metoden, eftersom det är enkelt att sätta i och ta ur. På så sätt kan jag testa om jag passar i långt hår, och om löshår är något för mig.

Nu sitter jag här i mitt nya långa hår och stormtrivs. Tänk vad enkelt det kan vara att skaffa sig en helt ny frisyr, och så billigt det blev. Om jag väljer att göra det här permanent kommer jag att köpa löshåret online och få det isatt hos en frisör. Nu återstår bara att se vad kollegorna kommer att säga när jag knallar in på måndag som en helt ny person!

Be the first to comment on "Ny frisyr på nolltid"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*